Aanbod 


Helende Massage
Marleen geeft zachte, helende en liefdevolle massages voor vrouwen. Helemaal afgestemd op de vrouwelijke sensualiteit. 

Ook te boeken voor mannen met voldoende ervaring met overgave en ontvangen, of nieuwsgierigheid naar de innerlijke reis bezien vanuit de Tantra. Hier draait het om het transformeren van gevoelens van de buik naar het hart (van lust naar Liefde).

Vierhanden Massage
Zowel voor mannen en vrouwen.

Marleen en David zullen je met hun handen laten wegzweven naar de zevende hemel. Door de golf van liefde die over je heen spoelt tijdens deze intense massage, zul je niet meer in staat zijn je gedachten te volgen. Wat overblijft is voelen....intens en zinnenprikkelend voelen. Geef toe; dit is waar je diep van binnen naar verlangt....

Duo Massage voor stellen
Een heerlijke, spannende massage die jullie nog dichter bij elkaar brengt. Gunnen jullie elkaar alles? Geniet jij als je partner geniet en kunnen jullie dit gevoel met elkaar delen? De liefde en intimiteit in deze Tantra Duo Massage maakt dat jullie relatie een boost krijgt! Mooi om cadeau te geven! Deze spannende, sensuele massage geven Marleen en David samen.

https://www.touchoflove.nl

Wil je, of willen jullie graag door een man alleen worden gemasseerd, dan ben je bij David aan het goede adres. 

De massages die David geeft zijn gericht op het ontspannen van lichaam en geest, op het openen van het hart, het vrij laten stromen van de liefde en op het vrijmaken van seksuele energie.

Liefdevolle aanraking als heling en seksualiteit als bron van levensenergie en levensvreugde.


David biedt ook coaching en is schrijver van diverse boeken en een online cursus Tantra. Lees verder op zijn website!