Aanbod 

Kijk voor workshops, boeken en cursussen op www.academievoortantra.nl


Trainingsprogramma vroegtijdige zaadlozing

Traject van de "Academie voor Tantra"

(Eventueel eerst een vrijblijvende kennismaking met oriënterende aanraaksessie.)

2 (zoom)gesprekken en 2 Tantramassages met voor- en nagesprek. 

Inclusief Handboek, oefeningen en tips voor thuis.

Door David en Claire.

Coaching & Massage
Het Coaching & Massage traject bestaat uit drie bijeenkomsten van elk drie uur. Eerst 1,5 uur praten en daarna 1,5 uur masseren. Dat wat tijdens het gesprek wordt aangeraakt en naar bovenkomt wordt door de liefdevolle aanraking weggenomen.

Indien gewenst ook als losse sessie te boeken.

Door David en Claire.

Tantra Massage 

Ben je op zoek naar een ontspannende èn spannende lichaamsmassage? Wil je kennismaken met Tantra, of gewoon even lekker genieten van sensuele aanraking van je lichaam en even de zorgen van de dag vergeten? Deze warme olie massage is een heerlijke opwindende massage waarbij je diepe ontspanning en genot zal ervaren. 

Deze massage duurt 1 uur.  

Tantra Massage verdiepend

Deze massage is te boeken voor zelfbewuste mannen met voldoende ervaring in overgave en ontvangen, of een zeer integere nieuwsgierigheid naar de Innerlijke Reis bezien vanuit de Tantra. Hier draait het om het transformeren van gevoelens van de buik en Lingam naar het hart (van lust naar Liefde). Een belangrijk onderdeel van het leren controleren van een vroegtijdige zaadlozing (te snel klaarkomen). Inclusief inzichtgevend voor- en nagesprek. In totaal duurt deze sessie 2 uur.

Duo Massage voor stellen
Willen jullie het smeulend vuur van jullie relatie weer eens flink doen oplaaien?

Of voelen jullie je juist op en top verbonden en willen jullie niets liever dan echt alles met elkaar delen?

Of zijn jullie gewoon uit op een een tikkeltje spanning in jullie relatie? Zijn jullie de grenzen wat aan het verkennen en is het samen delen van Liefdevolle Intimiteit met andere mensen de volgende stap in jullie avontuur?

Mooi om cadeau te geven! Deze spannende, sensuele massage geven Claire en David samen. Te boeken als 1 uur, 1,5 uur of 2 uur durend avontuur...

Vierhanden Massage
Zowel voor mannen en vrouwen.

Claire en David zullen je met hun handen laten wegzweven naar de zevende hemel. Door de golf van liefde die over je heen spoelt tijdens deze intense massage, zul je niet meer in staat zijn je gedachten te volgen. Wat overblijft is voelen....intens en zinnenprikkelend voelen. Ondergedompeld worden in een bad van Liefde.....Geef toe; dit is waar je diep van binnen naar verlangt.... Te boeken als 1 uur, 1,5 uur, of 2 uur durende verwennerij...