Duo Massage voor stellen 


Verbonden in Intimiteit

Willen jullie het smeulend vuur van jullie relatie weer eens flink doen oplaaien? 

Voelen jullie je juist op en top verbonden en willen jullie niets liever dan echt alles met elkaar delen? 

Hebben jullie behoefte aan een nieuwe impuls in jullie liefdesleven? 

Zijn jullie de grenzen wat aan het verkennen en is het ervaren van Liefdevolle Intimiteit op Tantrische wijze de volgende stap in jullie avontuur? 

Een Tantra Massage is een reis naar binnen, in dit geval net even anders... Je hart blijft ook geopend naar je partner, als de ander geniet, geniet jij ook... Je gunt de ander alles en wil ook de liefde graag delen. En dat is wat rijkelijk vloeien zal tijdens deze massage...Liefde!

De liefde van vier geopende harten, tot uitdrukking gebracht in zachte, liefdevolle en zinnenprikkelende strelingen. .....hoe intiem is dat? 

Durf je in contact met jezelf te blijven als jouw gevoelens sterk gaan stromen? Durf je de ander ook even los te laten en je eigen diepte te verkennen?

Tenzij jullie anders wensen, masseren wij jullie gehele lichaam met warme olie in liefdevolle, vertraagde en gevoelige  strelingen. De Yoni en Lingam worden hierbij zeker niet overgeslagen, maar een Yoni- of Lingammassage geven wij in principe in een duomassage niet. Onze intentie is jullie onder te dompelen in een gezamenlijk bad van liefde en opwinding. Daarna is het aan jullie om hier samen thuis verder in te duiken en aan over te geven...

De Duomassage is te boeken als 2 uur durende sessie.  

Nog enkele praktische weetjes...

De Tantra Duomassage is voor beiden een innerlijke reis vol gevoel, diepe ontspanning, emotie of zelfs een verlichtende ervaring. Ook al komen jullie samen, het is een individueel proces waarbij jullie elk dezelfde massage ontvangen. Na afloop kunnen jullie delen wat de massage bij je teweeg heeft gebracht, zodat jullie relatie hier verder door kan groeien.

Deze massage heeft niets met erotiek temaken. We werken met de seksuele energie, maar gebruiken deze niet voor een ontlading maar juist voor het openen van je hart en je geest, voor vitalisatie, doorstroming, dieper raken, dieper voelen, heling...voor de meeste mensen een heel nieuwe vorm van liefdevolle en verbonden intimiteit. 

In het mailcontact en tijdens de voorbespreking nemen we de inhoud van de sessie door. Jullie kunnen precies aangeven wat jullie willen en als jullie het nog spannend vinden, tot hoever jullie willen gaan binnen wat wij aanbieden (zoals beschreven op deze website). Het aangeven en respecteren van grenzen is heel belangrijk om je veilig en ontspannen te voelen.
In principe hoeven jullie geen spullen mee te nemen, alles is aanwezig voor een fijne sessie.