Duo Massage voor stellen 


Verbonden in Intimiteit

Willen jullie het smeulend vuur van jullie relatie weer eens flink doen oplaaien? 

Of voelen jullie je juist op en top verbonden en willen jullie niets liever dan echt alles met elkaar delen? 

Of zijn jullie gewoon uit op een een tikkeltje spanning in jullie relatie? Zijn jullie de grenzen wat aan het verkennen en is het samen delen van Liefdevolle Intimiteit met andere mensen de volgende stap in jullie avontuur? 

Een Tantra Massage is een reis naar binnen, in dit geval net even anders... Je hart blijft ook geopend naar je partner, als de ander geniet, geniet jij ook... Je gunt de ander alles en wil ook de liefde graag delen. En dat is wat rijkelijk vloeien zal tijdens deze massage...Liefde!

De liefde van vier geopende harten, tot uitdrukking gebracht in zachte, liefdevolle en zinnenprikkelende strelingen. .....hoe intiem is dat? 

Durf je in contact te blijven als jouw gevoelens sterk gaan stromen? Durf je de ander ook even los te laten en je eigen diepte te verkennen?

Tenzij jullie anders wensen, masseren wij jullie gehele lichaam met warme olie in liefdevolle, vertraagde en soms wat plagende strelingen. De Yoni en Lingam worden hierbij zeker niet overgeslagen, maar een diepgaande intieme Yoni- of Lingam massage geven wij in principe niet. Onze intentie is jullie onder te dompelen in een gezamenlijk bad van liefde en opwinding. Daarna is het aan jullie....

De Duomassage is te boeken als 1 uur, 1,5 uur of 2 uur durende sessie. 

Nog enkele praktische weetjes...

In het mailcontact en tijdens de voorbespreking nemen we de inhoud van de sessie door. Jullie kunnen precies aangeven wat jullie willen en hoever jullie willen gaan. In principe hoeven jullie geen spullen mee te nemen, alles is aanwezig voor een fijne sessie.  

Tantra Liefdesstudio

Na afloop kunnen jullie desgewenst nog een tijdje in de studio verblijven om samen de opgewekte Liefde en Seksuele Energie dieper mee te nemen in jullie eigen Liefdesspel.