Duo Massage voor stellen ♥


Verbonden in Intimiteit

Willen jullie het smeulend vuur van jullie relatie weer eens flink doen oplaaien? 

Of voelen jullie je juist op en top verbonden en willen jullie niets liever dan echt alles met elkaar delen? 

Of zijn jullie gewoon uit op een een tikkeltje spanning in jullie relatie? Zijn jullie de grenzen wat aan het verkennen en is het samen delen van Liefdevolle Intimiteit met andere mensen de volgende stap in jullie avontuur? 

Een Tantra Massage is een reis naar binnen, in dit geval net even anders... Je hart blijft ook geopend naar je partner, als de ander geniet, geniet jij ook... Je gunt de ander alles en wil ook de liefde graag delen. En dat is wat rijkelijk vloeien zal tijdens deze massage...Liefde!

De liefde van vier geopende harten, tot uitdrukking gebracht in zachte, liefdevolle en zinnenprikkelende strelingen. .....hoe intiem is dat? 

Durf je in contact te blijven als jouw gevoelens sterk gaan stromen? Durf je de ander ook even los te laten en je eigen diepte te verkennen?

Tenzij jullie anders wensen, masseren wij jullie gehele lichaam met warme olie in liefdevolle, vertraagde en soms wat plagende strelingen. Een aparte intieme Yoni- of Lingam massage geven wij hierbij niet. Onze intentie is jullie onder te dompelen in een gezamenlijk bad van liefde en opwinding. Daarna is het aan jullie....

Tantra Liefdesstudio

Na afloop kunnen jullie desgewenst nog een tijdje in de studio verblijven om samen de opgewekte Liefde en Seksuele Energie dieper mee te nemen in jullie eigen Liefdesspel.  

Dark Tantra

Voor avontuurlijke stellen, bieden wij als extra belevenis ook een milde Dark Tantra Duo Massage aan. Dat wil in dit geval zeggen dat de massage gelijk is aan de normale Duo Massage, maar dat hier milde elementen van Dark Tantra aan toe zijn gevoegd. Te denken valt aan het integreren van spel met een blinddoek, bondage, het gebruik van diverse zinnenprikkelende materialen. Dit alles kan een ware verrijking zijn van je gevoelsleven en is alleen mogelijk, zolang het in een bedding van liefde en integriteit plaatsvindt. 

Let op: alhoewel dit ook elementen van BDSM of Kink in zich draagt, is dit niet wat wij aanbieden. We gebruiken die elementen slechts als plagend spel, om de zintuigen nog meer te prikkelen en je mind en bewustzijn te verruimen. Plaagstootjes.....om jullie lichaam en Ziel in vuur en vlam te zetten. 

Deze massage wordt gegeven door Marleen en David en is te boeken voor stellen van alle denkbare samenstellingen. 

Wij zijn zeer open-minded en veroordelen niemand. Voel je dus vrij om contact op te nemen en jullie wens met ons te bespreken.