Helende Massage voor de Man

(Tijdelijk niet te boeken)


"Tantra is primarily about uniting love, spirituality and sexuality with awareness."

~ Osho 

Transformatie

Ben je een man met (Tantra) ervaring en ben je in staat om werkelijk te ontvangen en een verbinding aan te gaan vanuit het hart? 

Of wil je dit heel graag ervaren en ben je echt zover dat je je ervoor open wil stellen? Dan ben je bij mij meer dan welkom. Wil je enkel een erotische massage en hoop jij heimelijk op een 'Happy End"? Dan mag je een deurtje verder gaan zoeken. Mijn intentie is altijd het (verder) openen van het hart en het helen van blokkades die je in de weg staan om je met jezelf en anderen te verbinden. Wil je alleen lust beleven; daar is niets mis mee. Maar klop daarvoor niet bij mij aan aub.

Ben je een man die wenst in overgave te ontvangen? Durf jij je hart te openen en open en eerlijk op zoek te gaan naar wat er in jou leeft? Heb je de moed en de wens om door middel van mijn Helende Massage, jouw blokkades op te sporen en deze met liefde te omhullen?

Met mijn zachte energie en jouw heldere intentie transformeren we jouw lust naar ware Liefde. Er zal een heel nieuwe wereld voor je opengaan. Jouw innerlijke wereld. Compleet stil worden in je hoofd en afdalen naar je hart, waar de onstuimige energie uit je buik getransformeerd kan worden tot pure Liefde.

Helende Massage

Wil je meer uit het leven halen? En wil je naast genieten van een massage ook eens diepere wateren betreden? Dan ben je van harte welkom bij mij. Een Helende Massage maakt veel los, omdat ik niet alleen je lichaam broer, maar ook je Hart en Ziel.

Een dans van tegenstrijdige sensaties, gevoelens en gedachten zal zich aan je ontvouwen. Aan jou de taak om ze te doorvoelen, ze te belichamen, ze door je heen te laten stromen en hun weg naar buiten te laten vinden. Ze terug te laten vloeien in de Bron.

Terwijl jouw hart en jouw zintuigen vol open staan en je mag genieten van alle sensaties, zul je jezelf beter en dieper leren kennen en jezelf bevrijden van alles wat niet werkelijk bij je hoort. Je keert terug naar je kern, je bron, je essentie. Tijdens deze liefdevolle Helende Massage op Tantrische wijze, hoef jij even helemaal niets. Je mag ontvangen in overgave. Jouw beleving heeft uiteindelijk niets met mij persoonlijk te maken. Vergeet mij, ik ben slechts een doorgeefluik om je in contact te brengen met deze diepe helende gevoelens in jezelf. Het is jouw ervaring, jouw diepte, jouw leven. 

Borrelt er verlangen in je op, dan is dat jouw verlangen en mag je het volledig voelen zonder er iets mee te doen. Vind je het moeilijk of schaamtevol om te genieten van een streling? Die afwijzing van jezelf is wat je tegenhoudt om voluit te leven en gelukkig te zijn. Je mag erdoorheen en het genieten volledig toelaten, wetende dat het jouw gevoelens zijn. Je hebt aan niemand verantwoording af te leggen.

Laat de koestering van mijn handen en mijn liefdevolle energie je hele lichaam tot leven wekken! Voel die seksuele energie (ook wel bekend als Prana, Qi, Shakti, Kundalini), die je hele lichaam in vuur en vlam zet! Komt er pijn of verdriet los, dan bied ik je alle ruimte en veiligheid om dit te doorvoelen en weer los te laten. Maar ook simpelweg genieten van de ontspanning en de liefdevolle aanraking is helemaal prima. Totale overgave aan jezelf is een prachtig iets, wat je in extase kan slingeren!

"Tantra relaxes the body, opens the heart and brings the mind into clear focus."

~ Margot Arnand

Wat kun je verwachten van de massage?

Nadat we onder het genot van een kopje thee, eerst kort hebben kennisgemaakt, zal ik je nog eens vragen wat je tijdens de massage zou willen ervaren, waar je dieper naar verlangt. Ook hoor ik graag van je wat je graag wil dat ik wel doe of juist niet. Niets is gek, zolang het uit het hart komt. Ik zal me, met inachtneming van mijn eigen grenzen en heldere intentie, volledig afstemmen op de ervaring die jij wenst. De intentie is altijd om je hart verder te openen en je dichter bij jezelf te brengen. De weg daar naar toe kan bij iedereen anders zijn.

Na het gesprek verplaatsen we ons naar de massagemat waar het warm is, waar kaarsjes branden en prachtige muziek speelt die je meeneemt in een diepere laag van ontspanning en overgave. Ik zal daarna mijn hart met het jouwe verbinden, maar ook jouw hart met je buik. Dit om de kanalen te openen waardoor de Helende energie vrij stromen kan. Ik stem me volledig af op de Liefde en op jou. Hierna kan de Helende Massage echt beginnen.

Devotion

Met mijn hart in mijn handen liefkoos ik elke millimeter van jouw lichaam met verwarmde olie. Geen plekje wordt overgeslagen. Maar de liefde die ik je daarmee geef, raakt niet alleen je huid.....het raakt je dieper.

Gevoelens van plezier, genieten, verwondering, schaamte, verdriet of pijn worden langzaam wakker en willen gevoeld worden. Voel het maar; alles mag er zijn tijdens deze koesterende, uitdagende en helende reis naar jezelf.

Alleen als jij in volledige ontspanning en overgave bent gezakt, kan ik overgaan tot een Lingam Devotion. Daarmee kan ik je nog meer helpen je lust te transformeren en je gevoelens naar je hart te brengen.

Ik geef de Lingam Devotion echter alleen als je de wens hebt en bereid bent om te ontvangen en in overgave te gaan. De Lingam Devotion is alleen zuiver en helend als ik zelf in pure overgave ben, waarbij elke vorm van interactie de liefdevolle heling die ik je geef kan verstoren. Jouw aandacht blijft de gehele tijd volledig naar binnen gericht. Niet praten, niet kijken, niet aanraken...... Ontvangen en overgave aan wat zich wil ontvouwen, is èn blijft hier de sleutel naar het Paradijs.

Uiteraard mag je altijd aangeven als je wil dat ik stop of pauzeer. Dit kan op elk moment van de sessie. Alleen als dit volledig duidelijk voor je is, kan je je overgeven aan de heling.

Wist je dat de Lingam en de Yoni oeroude poorten zijn naar je hogere zelf en een hoger bewustzijn?

Grenzen en wensen

Jij mag vooraf en tijdens de massage aangeven waar je wel en niet wil worden aangeraakt. Het aangeven en respecteren van grenzen is een belangrijk onderdeel van in vrijheid kunnen leven en genieten. Je hoeft je nergens voor te schamen of bang te zijn dat ik je afkeur of afwijs. Met een open hart is er geen oordeel in mij. Ook je eventuele schaamte over je lichaam mag er altijd helemaal zijn. 

Des te meer je dit alles durft bloot te geven, des te meer heling kan er plaatsvinden.