Helende Massage


"Tantra is primarily about uniting love, spirituality and sexuality with awareness."

~ Osho 

Helende Massage

Tijdens deze liefdevolle Helende Massage op Tantrische wijze,  hoef jij even helemaal niets. Je mag ontspannen en ontvangen in overgave. Dat wil zeggen dat je je volledig richt op jezelf en de gevoelens en sensaties die je ervaart niet koppelt aan de gever (masseur), maar puur aan jezelf. Je mag je diep in jezelf terugtrekken en alles ervaren en onderzoeken wat je daar tegenkomt. Borrelt er verlangen in je op, dan is dat jouw verlangen en mag je het volledig voelen zonder er iets mee te doen. Barst je bijna uit elkaar van intense sensaties? Voel het dan en laat het je hele lichaam tot leven wekken! Voel die seksuele energie (ook wel bekend als Prana, Qi, Shakti, Kundalini), die je hele lichaam in vuur en vlam zet! Komt er pijn of verdriet los, dan bied ik je alle ruimte en veiligheid om dit te doorvoelen en weer los te laten. Maar ook simpelweg genieten van de ontspanning en de liefdevolle aanraking is helemaal prima. Neem het mee naar binnen.


In deze massage is het niet de bedoeling er iets mee te doen, of iets terug te willen geven aan mij. Jij mag ontvangen, ontspannen en jezelf aan deze zinnenprikkelende ervaring overgeven. Dit is een ware Liefdesmassage...

"Tantra relaxes the body, opens the heart and brings the mind into clear focus."

~ Margot Arnand

De massage zelf

Met mijn hart in mijn handen liefkoos ik elke millimeter van jouw lichaam, geen plekje wordt overgeslagen.  Maar de liefde die ik je daarmee geef, raakt niet alleen je huid.....het raakt je dieper. Gevoelens van plezier, genieten, verwondering, schaamte, verdriet of pijn worden langzaam wakker en willen gevoeld worden. Voel het maar; alles mag er zijn tijdens deze zinnenprikkelende, helende reis naar jezelf.
Jij mag aangeven waar je wel en niet wil worden aangeraakt. Het aangeven en respecteren van grenzen is een belangrijk onderdeel van in vrijheid kunnen leven en genieten. Als jij het wil, kan ik je aanraden te kiezen voor de Yoni Devotion. Ik geef je Yoni de pure en liefdevolle aandacht die ze zo hard nodig heeft. Het zal een bad van Liefde zijn, zonder verwachtingen, zacht en teder.

Spirituele groei

Wil je meer uit het leven halen? En wil je naast genieten van mijn liefdevolle Massage ook eens diepere wateren betreden? De stroom van seksuele energie maakt heel veel los. Een dans van tegenstrijdige sensaties, gevoelens en gedachten zal zich aan je ontvouwen. Aan jou de taak om ze te doorvoelen, ze te belichamen, ze door je heen te laten stromen en hun weg naar buiten te laten vinden. Terwijl jouw zintuigen vol open staan en je mag genieten van alle sensaties, zul je jezelf beter en dieper leren kennen en jezelf bevrijden van alles wat niet werkelijk bij je hoort. Je keert terug naar je kern, je bron, je essentie. 

Deze zachte, sensuele massage is zeer helend en koesterend voor vrouwen. Ik nodig je uit je te laten zakken in de vrouwelijke energie. Ik zal je op handen dragen en je omhullen met mijn zachte, liefdevolle energie.

Transformatie

Ben je een man met (Tantra) ervaring en ben je in staat om werkelijk te ontvangen en een verbinding aan te gaan vanuit het hart? Of wil je dit heel graag ervaren en ben je echt zover dat je je ervoor open wil stellen? Dan ben je bij mij meer dan welkom. Met mijn zachte energie en jouw heldere intentie transformeren we jouw lust naar ware Liefde. Er zal een heel nieuwe wereld voor je opengaan. Jouw innerlijke wereld; beleefd vanuit je hart...

Wist je dat de Lingam en de Yoni oeroude poorten zijn naar je hogere zelf en een hoger bewustzijn?