Lingam Devotion 

voor de zelfbewuste 40+ man


Waarom Lingam Devotion?

Twee uitersten vallen momenteel enorm op in de (social) media. 

  1. Alle me-too incidenten die aan het licht brengen dat de man-vrouw verhouding op alle mogelijke manier is ontaard in een slagveld met daders en slachtoffers. 
  2. De vele mannencirkels die aantonen dat de zelfbewuste man van nu werkelijk opzoek is naar heling en transformatie van het verwrongen mannelijke en onderdrukte vrouwelijke in zichzelf.

Hoe mooi is het om te merken dat steeds meer mannen ook zelf inzien dat er iets moet veranderen in hun beleving en uiting van seksualiteit. Niet alleen bevredigen, nemen, grijpen en zowel de vrouw als zichzelf uithollen, maar een meer bezielde vorm van liefde en intimiteit ervaren. Zowel binnen, als buiten de slaapkamer...

Mijn geliefde, David Goedhart, heeft daar een prachtig boek over geschreven: "Handboek voor de Perfecte Minnaar - Alles over de Kunst van het Beminnen". Voor elke man (en vrouw) een zeer inspirerend en verhelderd boek, dat je (liefdes)leven zal transformeren. 

Wil je naast inzicht en inspiratie, ook een meer praktische uiting geven aan je wens om op zoek te gaan naar jouw werkelijke pure mannelijkheid en plaats te maken voor een gezonde dosis vrouwelijke energie in jouw leven? Dan is een Tantra Massage met nadruk op Lingam Devotion misschien iets voor jou.

Wellicht ben je seksueel geblokkeerd en vind je het lastig en spannend om werkelijk intiem te zijn met jezelf of met een ander? Wellicht is het vuur van jouw seksualiteit hierdoor bijna gedoofd, of juist ongemakkelijk hoog opgelaaid? Heb je wellicht nog veel aangeleerde beperkende overtuigingen kleven aan seksualiteit en schaam je je voor je gevoelens? Misschien wil je wel graag jouw partner teder beminnen, maar gooit een vroegtijdig orgasme telkens weer roet in het eten?


Veel mannen willen graag de liefde bedrijven vanuit hun hart, maar al snel neemt de lust de overhand en handelen zij vooral nog vanuit de onderbuik en Lingam (penis).

Ik kan je hierbij helpen door je te laten ervaren en leren hoe je een nieuw contact met je eigen Lingam kunt opbouwen. Het leren beteugelen van de lust vanuit je onderbuik en je eigen seksualiteit weer koppelen aan jouw harstocht. Hartstocht voor jezelf, het leven en de ander.

Bij deze massage krijgt het gehele lichaam weliswaar de aandacht, maar zal de nadruk liggen op de Lingam Devotion. Het doel: jou een nieuwe ervaring te geven van een andere en diepere intimiteit met jezelf en je Lingam.

Wat kun je concreet verwachten bij een sessie Lingam Devotion:

  • Na een kort kennismakingsgesprek vraag ik je ontkleed plaats te nemen op de mat.
  • Met een wasritueel begint de massage in een serene, zuivere energie.
  • Eerst masseer ik met mijn hart in mijn handen, de gehele achterzijde van je lichaam, om je in een diepe ontspannen toestand van overgave en ontvangen te brengen. Dit is cruciaal voor het slagen van de Lingam Devotion.
  • Eenmaal in dit gevoel van overgave gezakt, kan ik ook beginnen met het vuur in jou iets meer op te stoken... alles vanuit het hart, van lust kan hier geen sprake zijn. Het vuur moet branden, wil je kunnen leren het te beteugelen.
  • Daarna is de voorzijde van je lichaam aan de beurt. Op dezelfde wijze masseer ik elk plekje van je lichaam met al mijn aandacht.
  • De Lingam Devotion bestaat uit het opwekken van seksuele energie, om je vervolgens te laten ervaren wat deze energie in jou los kan maken zodra je het verbindt met je hart. Dat doe ik door de continue de opgewekte seksuele energie over je hele lichaam te verspreiden. Dit alles in volledige ontspanning en overgave. Het is niet de bedoeling om toe te werken naar een orgasme, het is zelfs contra-effectief...je zult weer verder verwijderd staan van een beleving van werkelijke intimiteit vanuit het hart.
  • Jouw uitdaging is om eventuele lustgevoelens er wel te laten zijn en te kunnen doorvoelen, maar er vervolgens geen uiting aan te geven. Dus niet: in de doe-energie te schieten, maar puur in het ontvangen te blijven. Noodzakelijk is het om niet naar mij te kijken of mij aan te raken, het gaat NIET om mij, maar om JOUW beleving. Het is per definitie een innerlijke reis.

Denk jij deze uitdaging aan te kunnen? Dan ben je welkom om een afspraak met mij te maken.