Love is the Lotus. Lust is the mud the Lotus arises out of. 

~ Osho 


Claire

Hallo, mijn naam is Claire.

Mijn naam is Claire. In mijn coachingssessies geef ik je inzicht in het leven vanuit vertrouwen en overgave. In de flow van het leven geraken, met je ziel aan het stuur. Je mag alles loslaten wat je niet meer dient, zoals zienswijzen, gevoelens en gewoonten. Niet langer op kracht voorwaarts gaan, maar je laten vallen en je overgeven.

In mijn liefdevolle Tantramassages bied ik verzachting in dit proces aan en ik laat je voelen hoe het is om even te leven in overgave. Zijn wie je bent, los van overtuigingen en verwachtingen. Als je dit gevoel eenmaal kent en de weg er naartoe weet te bewandelen, kan je dit in je dagelijkse leven gebruiken om steeds meer echt vanuit jezelf te gaan leven. Je gaat leven vanuit de ziel.

Ik ben een liefdevolle, warme vrouw en geniet ervan om in een ontmoeting een werkelijke hartsverbinding tot stand te laten komen. Ik kan niets met leven in de oppervlakte, ik kan niet anders dan diepte ingaan. Diep in mezelf, diep in mijn verlangens, diep in de verbinding....

Wat mensen ook vaak over mij zeggen is: "What you see is what you get." Een rol spelen is voor mij niet weggelegd. En ik geloof er in dat dat ook niet kan als je werkelijk liefdevol contact met iemand wil ervaren.

Tijdens een massage neem ik je heel zachtjes mee op reis naar binnen. Even alles vergeten en de overgave opzoeken. Niet meer denken, maar voelen.

Mijn Coaching en Massages zijn puur en intuïtief, alles op gevoel. Mijn handen geven uitdrukking aan wat mijn hart je wil zeggen. Diepe ontspanning en overgave zijn wat hier door jou ervaren kan worden. Maar ik hoop ook dat ik je geprikkeld heb, zodat je weer een nieuwe stap kunt zetten en meer geluk in je leven zal ervaren.

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar wie ik ben, of wil je een afspraak maken, dan kun je hieronder contact met me opnemen.

Veel liefs, Claire

David

tantramassage david
tantramassage david

Mijn naam is David.

Ik ben een warm en aangenaam mens, een man die zijn energie graag met anderen deelt. Ik masseer ruim 15 jaar en ben gespecialiseerd in o.a. Reiki, ontspanningsmassages en polariteitsmassage. 

Mijn enthousiasme en vitaliteit breng ik tijdens het masseren over op mijn klanten.

Ik ben geen kinky man die zichzelf moet bewijzen, ook geen zweverig type die boven alles en iedereen wil uitstijgen. Ik ben een gewone man die de reis in zichzelf heeft gemaakt, een warm mens die zijn bevindingen graag wil delen met anderen.

Masseren is slechts een deel van mijn leven. Ik ben ook levenscoach. Mensen die worstelen met het leven help ik met verzachting en inzichten. Daarnaast schrijf ik artikelen over spiritualiteit, bewustwording en persoonlijke groei.

En waarom tantra? Ik heb ontdekt dat fysieke aanraking de diepste ontspanning geeft, dat liefdevolle aandacht het hart helemaal opent, dat seksuele energie pure levenskracht is en dat een warm samenzijn de meeste voldoening geeft.

Claire en ik hebben ervaren dat we een heel mooi op elkaar afgestemde, liefdevolle dynamiek hebben als we samenwerken. Hoe fijn is het om niet door één, maar door twee liefdevolle mensen te worden gemasseerd en gestreeld. Een waterval van liefde die over je heen stroomt, zo zou ik het willen omschrijven.

Wil je een afspraak maken voor een Duomassage of Vierhandenmassage met Claire en mij? Of wil je meer weten over mij en mijn werk, neem dan contact met me op.

Hartelijke groet, David