Love is the Lotus. Lust is the mud the Lotus arises out of. 

~ Osho 


Marleen

Hallo, mijn naam is Marleen.

Ik ben een liefdevolle, warme vrouw en geniet ervan om in een ontmoeting een werkelijke hartsverbinding tot stand te laten komen. Mensen omschrijven mij wel als intens qua gevoelswereld. Ik hou er inderdaad heel erg van om veel van mezelf te laten zien en voelen en dat zul je merken als ik je masseer. Ik kan niets met leven in de oppervlakte, ik kan niet anders dan diepte ingaan. Diep in mezelf, diep in mijn verlangens, diep in de verbinding.... 

Wat mensen ook vaak over mij zeggen is: "What you see is what you get." Een rol spelen is voor mij niet weggelegd. En ik geloof er in dat dat ook niet kan als je werkelijk liefdevol contact met iemand wil ervaren.

Tijdens een massage neem ik je heel zachtjes mee op reis naar binnen. Even alles vergeten en de overgave opzoeken. Niet meer denken, maar voelen. Je mag volledig schaamteloos genieten en jezelf zijn. Jij staat in het middelpunt van mijn aandacht en alles wat ik doe is erop gericht jou de liefde te laten voelen, je gevoelens te laten stromen en je met een blij vervuld gevoel de deur uit te laten wandelen.

Mijn Helende Massages zijn puur en intuïtief, alles op gevoel. Mijn handen geven uitdrukking aan wat mijn hart je wil zeggen. Dat jij je geliefd en geborgen voelt is voor mij het meest waardevolle wat een sessie kan bieden. Maar ik hoop ook dat ik je geprikkeld heb, zodat je weer een nieuwe stap kunt zetten en meer geluk in je leven zal ervaren.

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar wie ik ben, of wil je een afspraak maken, dan kun je hieronder contact met me opnemen.

Veel liefs, Marleen

David

Mijn naam is David.

Ik ben een warm en aangenaam mens, een man die zijn energie graag met anderen deelt. Ik masseer ruim 15 jaar en ben gespecialiseerd in o.a. Reiki, ontspanningsmassages en polariteitsmassage. Mijn enthousiasme en vitaliteit breng ik tijdens het masseren over op mijn klanten.

Ik ben geen kinky man die zichzelf moet bewijzen, ook geen zweverig type die boven alles en iedereen wil uitstijgen. Ik ben een gewone man die de reis in zichzelf heeft gemaakt, een warm mens die zijn bevindingen graag wil delen met anderen.

Masseren is slechts een deel van mijn leven. Ik ben ook levenscoach. Mensen die worstelen met het leven help ik met verzachting en inzichten. Daarnaast schrijf ik artikelen over spiritualiteit, bewustwording en persoonlijke groei.

En waarom tantra? Ik heb ontdekt dat fysieke aanraking de diepste ontspanning geeft, dat liefdevolle aandacht het hart helemaal opent, dat seksuele energie pure levenskracht is en dat een warm samenzijn de meeste voldoening geeft.

Marleen en ik hebben ervaren dat we een heel mooi op elkaar afgestemde, liefdevolle dynamiek hebben als we samenwerken. Hoe fijn is het om niet door één, maar door twee liefdevolle mensen te worden gemasseerd en gestreeld. Een waterval van liefde die over je heen stroomt, zo zou ik het willen omschrijven.

Wil je een afspraak maken voor een Duomassage of Vierhandenmassage met Marleen en mij? Of wil je meer weten over mij en mijn werk, neem dan contact met me op.

Hartelijke groet, David