Innerlijke Reis

01-04-2023

Mijn Tantra Massage is een Innerlijke Reis

Vergeet mij, voel alleen nog maar wat mijn hart je met mijn handen wil vertellen.... Jij bent de schat waar je al die tijd al naar op zoek bent geweest! 

De Tantramassages die ik bied, zijn geen vluchtige fysieke beleving gericht op doelgericht genot. Alle lagen van jouw wezen worden aangeraakt als ik je met mijn volle aandacht, liefde en bewondering aanraak met mijn hart in mijn handen. Je duikt in jezelf, laat jezelf los, alles in jouw tempo, met inachtneming van alle wensen en grenzen die we vooraf duidelijk besproken hebben. Je kunt je volledig veilig voelen bij mij en je steeds verder overgeven aan de liefdevolle energie die uit mijn hart en mijn handen vloeit.

Doordat ik deze hartsenergie combineer met seksuele energie, komt de stroom op gang binnenin jou en zal je daar jezelf tegenkomen. Je wordt je bewust van de verlangens die in jou leven, maar ook met dat wat jou onbewust of bewust tegenhoudt om vrij te zijn.

Dit is waar Tantra wat mij betreft om draait. Wat te doen met al je verlangens naar vervulling in je leven? Wat te doen met de liefde? Wat te doen met alle beperkende gedachten en overtuigingen. Wat te doen met oude pijnen? Het antwoord is eenvoudig.... Neem het mee naar binnen, doorvoel het zoals het is en laat daarna alles los wat je niet langer dient. Leer jezelf dieper kennen dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Wordt intiem met jezelf.

Dein mee op de hoge golven van diepe verlangens en de afdalingen naar diepere ontspanning. Maar verwacht ook helende golven van gevoelens en gedachten die confronterend of zelfs pijnlijk kunnen zijn. Dit alles en meer kom je tegen op je reis naar binnen, naar jezelf.

Je mag het ervaren, voelen, belichamen. Ik neem je mee aan de hand en bied een warme en veilige setting om even helemaal niets te moeten. Mijn liefdevolle strelingen en aanraking van het hele lichaam zijn een uitnodiging aan jou om je helemaal over te geven aan jezelf en wat zich op dat moment wil laten voelen en ervaren.

Je mag rusten in de zekerheid dat jij de ontvanger bent en ik de gever. Daarin ligt de ruimte om je dieper en dieper in je gevoel te laten zakken en alles los te laten wat jou niet langer dient. 


In liefde geschreven,

Claire