Hallo, mijn naam is Claire.

Mijn naam is Claire, maar ik luister ook naar de naam Maria Helena (mijn geboortenaam). In mijn tantrasessies geef ik je inzicht in het leven vanuit vertrouwen en overgave. In de flow van het leven geraken, met je ziel aan het stuur. Je mag alles loslaten wat je niet meer dient, zoals zienswijzen, gevoelens en gewoonten. Niet langer op kracht voorwaarts gaan, maar je laten vallen en je overgeven.

In mijn liefdevolle Tantramassages en Koestersessies bied ik verzachting in dit proces aan en ik laat je voelen hoe het is om even te leven in overgave. Zijn wie je bent, los van overtuigingen en verwachtingen. Als je dit gevoel eenmaal kent en de weg er naartoe weet te bewandelen, kan je dit in je dagelijkse leven gebruiken om steeds meer echt vanuit jezelf te gaan leven. Je gaat leven vanuit de ziel. Wat je te wachten staat varieert van een zeer diepe ontspanning van body, mind en spirit, healing, extase, (weer kunnen) genieten van mijn oprechte koesterende aandacht.

Ik ben een liefdevolle, warme vrouw en geniet ervan om in een ontmoeting een werkelijke hartsverbinding tot stand te laten komen. Ik kan niets met leven in de oppervlakte, ik kan niet anders dan diepte ingaan. Diep in mezelf, diep in mijn verlangens, diep in de verbinding....

Wat mensen ook vaak over mij zeggen is: "What you see is what you get." Een rol spelen is voor mij niet weggelegd. En ik geloof er in dat dat ook niet kan als je werkelijk liefdevol contact met iemand wil ervaren.

Tijdens een massage neem ik je heel zachtjes mee op reis naar binnen. Even alles vergeten en de overgave opzoeken. Niet meer denken, maar voelen.

Mijn Coaching en Massages zijn puur en intuïtief, alles op gevoel. Mijn handen geven uitdrukking aan wat mijn hart je wil zeggen. Diepe ontspanning, healing en overgave zijn wat hier door jou ervaren kan worden. Maar ik hoop ook dat ik je geprikkeld heb, zodat je weer een nieuwe stap kunt zetten in jouw leven en meer waarheid en geluk zal ervaren.

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar wie ik ben, of wil je een afspraak maken, dan kun je hieronder contact met me opnemen.

Veel liefs, Claire

Love is the Lotus. Lust is the mud the Lotus arises out of. 

~ Osho