Lingam Devotion

17-04-2022

Waarom dit zo nodig is in deze tijd....


De afgelopen dagen lees ik op Facebook een aantal mooie posts over de vervorming van de mannelijke seksualiteit en hoe dit te combineren met de gapende wond van de vrouwelijke seksualiteit?


Hoe mooi is het om te merken dat steeds meer mannen zelf inzien dat er iets moet veranderen in hun beleving en uiting van seks. Niet alleen bevredigen, nemen, grijpen en de vrouw uithollen, maar een meer bezielde vorm van de liefde bedrijven. Mijn geliefde heeft daar een prachtig boek over geschreven: "Handboek voor de Perfecte Minnaar - Alles over de Kunst van het Beminnen" van David Goedhart .

Naast het gegeven dat de man met zichzelf aan de slag mag gaan om een tedere, liefdevolle minnaar te worden, ben ik van mening dat de vrouw zelf ook een flinke duit in het zakje mag doen.
We zijn het denk ik wel met elkaar eens dat vrouwen eeuwenlang het onderspit hebben gedelfd op dit vlak. We zijn op zijn minst seksueel verwaarloosd en op zijn ergst verkracht en vernederd. We zijn het er ook vast wel over eens dat dat diepe wonden heeft geslagen in de seksualiteit van de vrouw. Die wonden mogen geheeld worden, willen we ooit een vorm van Heel-zijn ervaren. Alleen of met een partner....


Maar wat minder bekend is, is dat vrouwen uit verweer zelf ook een zeer agressieve houding tegenover de man zijn gaan aannemen en koesteren. We zijn als vrouwen gaan doen waar we goed in zijn....controle uitoefenen. Manipuleren. Nèt even iets te klein houden die man..... Nèt even zijn kracht wegnemen. Hem vooral niet laten denken dat hij ook maar ooit aan het superieure innerlijk niveau van een vrouw kan tippen. En die "arme man" heeft het niet eens in de gaten! Vrouwen zijn uit verweer ook de man geweld gaan aandoen en hem gaan vernederen..... Sommige mensen noemen dat een vorm van castratie. Ik noem het een verkrachting van het hart. Van de Liefde. We zijn Liefde gaan inhouden om hem niet teveel macht te geven. En diep van binnen ook om hem te straffen voor zijn wandaden tegenover de vrouw.

Hoe begrijpelijk, als je met compassie kijkt naar wat de vrouw van de man heeft moeten doorstaan door de eeuwen heen. Het is amper een keuze te noemen. Je gaat niet voor je plezier achter een muurtje zitten en je liefde inhouden. Nee natuurlijk niet! Maar hoe onmogelijk om deze houding vast te houden en tegelijkertijd naar heling van de mannelijke en vrouwelijke seksualiteit te verlangen. Of naar pure Liefde te verlangen...

Lieve vrouw....het wordt tijd om niet alleen aandacht te vragen voor het helen van de oude wonden, maar ook zelf de hand in eigen boezem te steken. We zullen ons af moeten vragen of we het aandurven om deze potentieel seksueel vervormde man alles uit het verleden kwijt te schelden.... Om vooraf te durven investeren in een nieuwe relatie. Zonder garanties voor de toekomst. Om hem te gaan zien als de Goddelijke mannelijke energie die door hem heen stroomt. Die energie die hem ook gemaakt heeft tot krijger op vijandig gebied, om vrouw en kind met zijn eigen leven te beschermen. Om zijn leven in de waagschaal te leggen door de strijd met gevaarlijk wild aan te gaan voor de overleving van zijn kroost. Dàt is namelijk ook de man die voortleeft in "jouw" man. En ook hij is op zoek naar heling, (zelf)vergeving en eerherstel. Hij wil ook graag weer het (zelf)respect voelen. Zich krachtig voelen als de Leeuw die hij is! En als hij de kans zou krijgen wil hij ook wegstappen van de pornografische beleving van seks en zijn penis. Diep van binnen wil hij zijn Lingam weer leren gebruiken als "Wand of Light" zoals dat in de wereld van Tantra een bekend begrip is.

 
Zijn Lingam is een Heilig instrument, waarmee hij de poort in jouw Heilige Yoni kan openen. Ik heb het hier dus niet over de vleselijke penis en vagina, ik bedoel de energetische, Goddelijke lading die de Lingam en Yoni in aanleg met zich meedragen. Als deze in puurheid samenkomen, opent dit de poort naar het Universum, naar God. Hier op dit uitgestrekte terrein van de Goddelijke Liefde kun je werkelijk vertoeven in Extase en Eenheid.


Door de Lingam en de Yoni te helen en weer te gaan eren door middel van een Tantra Healing Massage met Lingam Devotion of Yoni Devotion, zet je een grote stap om dit te ervaren. Maar het begint met naar binnen kijken en eerlijk......heel eerlijk aan jezelf te bekennen welk aandeel je hebt in dit geheel en niet naar de ander blijven wijzen.

 
Lieve vrouw en lieve man, open je hart en waag de sprong. Je zult rijkelijk beloond worden voor je moed en liefdevolle intentie.

In Liefde,

Marleen