Lingam Devotion

17-04-2022

Waarom dit zo nodig is in deze tijd....


De laatste tijd lezen we in het nieuws en op Facebook allerlei me-too berichten over de vervorming van de mannelijke seksualiteit. Hoe dit uit te leggen? En wat heeft dit verschijnsel nu precies te maken met de gapende wond van de vrouwelijke seksualiteit?


Hoe mooi is het om te merken dat gelukkig ook steeds meer mannen zelf inzien dat er iets moet veranderen in hun beleving en uiting van seks. Niet alleen bevredigen, nemen, grijpen en de vrouw en zichzelf  uithollen, maar een meer bezielde vorm van de liefde bedrijven. Mijn geliefde heeft daar een prachtig boek over geschreven: "Handboek voor de Perfecte Minnaar - Alles over de Kunst van het Beminnen" - David Goedhart .

Naast het gegeven dat de man met zichzelf aan de slag mag gaan om een tedere, liefdevolle minnaar te worden en de relatie met zijn eigen Lingam (penis) te helen en herwaarderen, ben ik van mening dat de vrouw zelf ook een flinke duit in het zakje mag doen. Ieder heeft hierin zijn eigen verantwoordelijkheid en een vervorming kan slechts ontstaan door een zekere mate van dwaling bij beide partijen. 

We zijn het denk ik wel met elkaar eens dat vrouwen eeuwenlang het onderspit hebben gedelfd op dit vlak. Vrouwen zijn op zijn minst seksueel verwaarloosd en op zijn ergst verkracht en vernederd. We zijn het er ook vast wel over eens dat dat diepe wonden heeft geslagen in de seksualiteit van de vrouw. Die wonden mogen geheeld worden, willen we ooit een vorm van Heel-zijn ervaren. 


Maar wat minder bekend is, is dat vrouwen uit verweer zelf ook een zeer agressieve houding tegenover de man zijn gaan aannemen en koesteren. We zijn als vrouwen gaan doen waar we goed in zijn....de boel onder controle krijgen in een poging te overleven. Dit speelt zich voornamelijk af op emotioneel en mentaal niveau en we doen dit door te manipuleren. Je man nèt even iets te klein houden..... Nèt even zijn kracht wegnemen. Hem de Liefde en seks ontzeggen. En die "arme man" heeft het niet eens in de gaten! Vrouwen zijn uit verweer de man emotioneel geweld gaan aandoen en hem gaan vernederen..... Men noemt dit emotionele castratie. Ik noem dit liever wat specifieker "verkrachting van het hart". We zijn hem onze Liefde en seks gaan ontzeggen om hem niet teveel kracht en macht te geven. En diep van binnen ook om hem te straffen voor zijn wandaden tegenover de vrouw. Dit alles uit zelfverdediging, het was bittere noodzaak. 

Hoe begrijpelijk, als je met compassie kijkt naar wat de vrouw van de man heeft moeten doorstaan door de eeuwen heen. Het is amper een keuze te noemen. Je gaat niet voor je plezier achter een muurtje zitten en je Liefde inhouden. Nee natuurlijk niet! Maar hoe onmogelijk om deze houding vast te houden en tegelijkertijd naar heling van de mannelijke en vrouwelijke seksualiteit te verlangen. Of naar pure Liefde te verlangen... Dit is iets dat ik ten diepste erken, eer en doorvoel. Sterker nog, ikzelf heb dit in relaties jaren zo gedaan. Totdat ik het zag en het niet langer kon. Ik gooide de manipulatiehanddoek in de ring en ben mezelf gaan helen.

Lieve vrouw....het wordt voor een ieder van ons tijd om niet alleen aandacht te vragen voor het helen van de oude wonden, maar ook zelf de hand in eigen boezem te steken. We zullen ons af moeten vragen of we het aandurven om de seksueel vervormde man alles uit het verleden kwijt te schelden.... Om vooraf te durven investeren in een nieuwe relatie. Zonder garanties voor de toekomst. Om hem te gaan zien als de zuivere Goddelijke mannelijke kracht die door hem heen stroomt. Die kracht die hem ook gemaakt heeft tot krijger op vijandig gebied, om indien nodig vrouw en kind met zijn eigen leven te beschermen. Om zijn leven in de waagschaal te leggen door de strijd met de krachten van de natuur aan te gaan voor de overleving van zijn geliefden. 

Dàt is namelijk ook de man die voortleeft in "jouw" man. En ook hij is op zoek naar heling, (zelf)vergeving en eerherstel. Hij wil ook graag weer het (zelf)respect voelen. Zich krachtig voelen als de Leeuw die hij is! En als hij de kans zou krijgen wil hij ook wegstappen van de pornografische beleving van seks en zijn Lingam. Diep van binnen wil hij zijn Lingam weer leren gebruiken als "Wand of Light" zoals dat in de geschiedenis van Tantra beschreven is.

 
Zijn Lingam is een Heilig instrument, waarmee hij de poort in jouw Heilige Yoni kan openen. Ik heb het hier niet persé over de fysieke penis en vagina, ik bedoel de energetische, Goddelijke energie die zich in de Lingam en Yoni bevindt. Als deze in zuiverheid samenkomen, opent dit de poort naar het Universum, naar God. Hier op dit uitgestrekte terrein van de Goddelijke Liefde kun je werkelijk vertoeven in Extase en Eenheid.


Door de Lingam en de Yoni te helen en te eren door middel van een helende Tantramassage met Lingam Devotion of Yoni Devotion, zet je een grote stap om dit te ervaren. Maar het begint met naar binnen kijken en eerlijk......heel eerlijk aan jezelf bekennen welk aandeel je hebt in dit geheel. Even niet naar de ander wijzen, maar ieder zijn eigen verantwoordelijkheid nemen.

Lieve vrouw en lieve man, open je hart en waag de sprong. Je zult rijkelijk beloond worden voor je moed en liefdevolle intentie.

In Liefde,

Claire