Academie voor Tantra

"Tantra is een reis, via liefdevolle intimiteit naar jouw authentieke zelf,
via het hart naar jouw ziel en zaligheid."


Wij zijn Claire en David en samen beheren wij de Academie voor Tantra: een relatief eenvoudige manier om kennis te maken met Tantra. 

Niet als kunstje tussen de lakens, maar als heuse lifestyle: bewust en liefdevol jouw leven leven.

Wij doen dit online met de cursus Tantra Lifestyle en live in de vorm van het Hulpprogramma bij vroegtijdige zaadlozing en diverse workshops en Duo Massage voor stellen.

Neem de tijd om je te verdiepen in ons werk. Het is helder en inzichtelijk, praktisch en uitdagend. Ben je er klaar voor?

Liefdevolle groet,

David & Claire Goedhart


Workshops voor stellen 

"Leren Tantra Masseren"

"De Kunst van het Beminnen"


Zoeken jullie meer verbinding en intimiteit? Dan zijn de laagdrempelige workshops "Leren Tantra Masseren" en "De Kunst van het Beminnen" voor stellen en gelegenheidsstellen van elke samenstelling heel leuk en leerzaam voor jullie. 

Een halve dag waarin we jullie laten kennismaken met het fenomeen Tantra Massage, en/of Tantrisch Vrijen. Na een uitgebreide en ontspannen kennismaking behandelen we eerst wat theorie en gaan daarna over tot de praktische beoefening. Alles in een warme, veilige sfeer waar jullie je welkom en gerespecteerd mogen voelen. 

Al met al geven deze workshops genoeg voeding om het pad zelf verder te ontdekken, al dan niet met behulp van de Online Cursus "Tantra Lifestyle".

Door David & Claire

Duur: 4 uur

Kosten: €400

Inclusief lekkere snacks, koffie en thee.Hulpprogramma bij 

vroegtijdige zaadlozing

Heel veel mannen hebben last van een vroegtijdige zaadlozing. Zo blijkt uit onderzoek dat 45% van de mannen binnen één minuut klaarkomt bij penetratie. En dit is jammer. In plaats van volop te genieten wordt het al snel een gevecht tegen een opkomend orgasme. Dit vermindert het plezier tijdens het samenspel en geeft na afloop dikwijls een onbevredigend gevoel. Het kan zelfs voor mannen reden zijn om geen relatie meer aan te gaan, bang om te "falen".

Slechts een kleine 10% zoekt hulp. Maar zij geven aan daar weinig baat bij te hebben. Het slikken van anti-depressiva lijkt nog het beste te werken. Maar dit vlakt niet alleen het gevoel van klaarkomen af, maar de hele (seks)beleving. Het paard achter de wagen spannen dus.

Wij hebben een hulpprogramma samengesteld om deze mannen te helpen. Een allesomvattend programma vol theorie en praktijk, dat binnen enkele weken vruchten afwerpt.

Dit traject duurt 6 maanden en kost €749.