Academie voor Tantra

"Tantra is een reis naar jouw authentieke zelf,
via het hart naar jouw ziel en zaligheid."


Wij zijn Claire en David en samen beheren wij "Academie voor Tantra": een relatief eenvoudige manier om kennis te maken met Tantra. 

Niet als kunstje tussen de lakens, maar als heuse lifestyle: bewust en liefdevol jouw leven leven.

Wij doen dit:

Neem de tijd om je te verdiepen in ons werk. Het is helder en inzichtelijk, praktisch en uitdagend. Ben je er klaar voor?

Liefdevolle groet,

David & Claire Goedhart


Online Cursus "Tantra Lifestyle"

thuis verdiepen in tantra & liefdevolle intimiteit


Tantra is meer dan liefdevolle intimiteit en seksualiteit. Daarom is deze cursus breed opgezet. We focussen niet alleen op liefdevol contact, maar op meerdere aspecten van het leven. Feitelijk leren we je in de cursus de voorwaarden waaraan voldaan moet worden om überhaupt liefdevol en innig contact te kunnen hebben.  


Workshops voor stellen 

"Leren Tantra Masseren"

"De Kunst van het Beminnen"


Zoeken jullie meer verbinding en intimiteit? Dan zijn de laagdrempelige workshops "Leren Tantra Masseren" en "De Kunst van het Beminnen" voor stellen en gelegenheidsstellen van elke samenstelling heel leuk en leerzaam voor jullie. 

Een halve dag waarin we jullie laten kennismaken met het fenomeen Tantra Massage, en/of Tantrisch Vrijen. Na een uitgebreide en ontspannen kennismaking behandelen we eerst wat theorie en gaan daarna over tot de praktische beoefening. Alles in een warme, veilige sfeer waar jullie je welkom en gerespecteerd mogen voelen. 

Al met al geven deze workshops genoeg voeding om het pad zelf verder te ontdekken, al dan niet met behulp van de Online Cursus "Tantra Lifestyle".

Door David & Claire

Duur: 3 uur

Kosten: €350 (Inclusief lekkere snacks, koffie en thee)