Liefdevolle Tantrische Ontspanningsmassage

Voor mannen en vrouwen


Hou je van een ontspannende massage, maar mis je het dieper gevoel en blijf je nog teveel rondjes draaien in je hoofd? Of wil je wel graag dat je hele lichaam gemasseerd en gekoesterd wordt, maar vind je een tantrasessie te spannend? Dat kan natuurlijk ook. 

Deze bijzondere, tedere massage duurt 1 uur of 1,5 uur en vindt plaats op de massagetafel, in dezelfde sfeervolle ruimte als de Tantramassage, compleet met muziek en kaarsjes. Jouw hele lichaam wordt liefdevol aangeraakt, precies zoals jij het van tevoren hebt aangegeven, waardoor je geheel ontspannen raakt en langzaam in een staat van gelukzaligheid komt. Alles valt -voor even- van je af. 

Hier kun je weer even jezelf zijn. Je voelt weer wie je werkelijk bent, zonder masker, zonder maniertjes, zonder schaamte of schuld. Omdat je contact maakt met wie je werkelijk bent (je liefdevolle zelf), ben je na de massage beter in staat je leven te leven zoals jij dat wil.

Bij deze massage kun je er voor kiezen om nog liever even niet de erogene zones aan te laten raken. Of indien je dat wenst, slechts lichtjes en liefdevol te strelen, of in de lange strijkbeweging in de flow mee te laten masseren. Het is maat net wat jij graag wenst. We werken in deze massage dus niet echt met de seksuele energie, maar verder geef ik de massage vanuit dezelfde liefdevolle intentie als de tantra massage.

En als de ruimte, de energie en het samenzijn met mij jou goed bevalt, dan kan je wellicht een volgende keer kiezen om een stap verder te gaan op jouw ontdekkingsreis: een tantra massage. Maar dat is geheel aan jou.