Ontspannings Massage
Koestersessie

Voor mannen en vrouwen


Heb je behoefte aan koestering, huidcontact, healing of gewoon een bad van liefde?
Hou je van een ontspannende massage, maar mis je het diepere gevoel en blijf je nog teveel rondjes draaien in je hoofd?
Of wil je wel graag dat je hele lichaam gemasseerd en gekoesterd wordt, maar vind je een Tantramassage nog te spannend? 

In principe bespreken we in de mailwisseling al de voor jouw geldende wensen en grenzen, want de kennismaking is kort bij deze sessie. Geen zorgen, je zal je snel op je gemak voelen bij me. Ik leg je na binnenkomst nog even wat uit over de massage en laat je de ruimte even zien. Dan kan de massage beginnen.  

Deze bijzonder helende en tedere massage duurt 1 uur en vindt plaats op de massagetafel, in een sfeervolle ruimte, compleet met muziek, wierrook en kaarsjes. Jouw hele lichaam wordt liefdevol en koesterend gemasseerd met warme amandelolie en precies aangeraakt zoals jij het van tevoren hebt aangegeven. Je mag je laten zakken in een veilig gevoel van ontspanning en langzaam in een staat van zachte gelukzaligheid terechtkomen. Alles valt -voor even- van je af. 

Hier kun je weer helemaal jezelf zijn. Je voelt weer wie je werkelijk bent, zonder masker, zonder maniertjes, zonder schaamte of schuld. Omdat je contact maakt met wie je werkelijk bent (je liefdevolle zelf), ben je na de massage beter in staat je leven te leven zoals jij dat wil.

Bij de massage kun je er voor kiezen of ik wel of niet de erogene zones liefdevol mee mag nemen in de massage, het is maar net wat jij graag wenst. We werken in deze massage dus niet echt met de seksuele energie voor diepe innerlijke processen. Deze massage is voor mensen die eerst het vertrouwen willen voelen, gekoesterd willen worden, gewoon even op een liefdevolle manier van aanraking willen genieten. Uiteraard geef ik deze massage met dezelfde liefdevolle intentie als de Tantramassage. Mijn energie en aanraking is helend voor body, mind en spirit.

En als de ruimte, de energie en de aanraking van jou goed bevalt, dan kan je wellicht een volgende keer kiezen om een stap verder te gaan op jouw ontdekkingsreis: een Tantramassage. Maar dat is geheel aan jou.