Aanbod Massages

Kijk voor workshops, boeken en de online cursus "Tantra Lifestyle" op www.academievoortantra.nl


Coaching & Massage
De Coaching & Massage sessie bestaat uit 1 uur praten en daarna 1 uur masseren. Dat wat tijdens het gesprek wordt aangeraakt en naar bovenkomt wordt door de liefdevolle aanraking weggenomen.

Door David en Claire (massage door David en/of Claire).

Tantra Massage

Deze massage is te boeken voor zelfbewuste mannen met voldoende ervaring in overgave en ontvangen, of een zeer integere nieuwsgierigheid naar de innerlijke reis bezien vanuit de Tantra. Hier draait het om het transformeren van gevoelens uit de buik en Lingam naar het hart (van lust naar Liefde). Inclusief inzichtgevend voor- en nagesprek. In totaal duurt deze sessie 2 uur.

Tantra Massage  Kennismaking

Ben je op zoek naar een ontspannende èn spannende lichaamsmassage? Wil je kennismaken met Tantra, of gewoon even lekker genieten van sensuele aanraking van je gehele lichaam en even de zorgen van de dag vergeten? Deze warme olie massage is een heerlijke trage, maar vurige massage waarbij je diepe ontspanning en genot zal ervaren. 

Deze massage duurt 1 uur.  

Liefdevolle Tantrische Ontspanningsmassage
Voor mannen en vrouwen.

Als je een volledige tantramassage nog iets te spannend vindt. Bij deze massage worden de erogene zones (dus ook de seksuele energie) nog niet, of slechts lichtjes strelend  aangeraakt.

Duo Massage voor stellen
Willen jullie het smeulend vuur van jullie relatie weer eens flink doen oplaaien?

Voelen jullie je juist op en top verbonden en willen jullie niets liever dan echt alles met elkaar delen?

Of hebben jullie behoefte aan een nieuwe impuls in jullie liefdeleven? 

Zijn jullie de grenzen wat aan het verkennen en is het ervaren van Liefdevolle Intimiteit op Tantrische wijze de volgende stap in jullie avontuur?

Mooi om cadeau te geven! Deze ontspannende, sensuele massage wordt aan jullie gegeven door Claire en David. Een 2 uur durend avontuur...

Vierhanden Massage
Zowel voor mannen en vrouwen.

Claire en David zullen je met hun handen laten wegzweven naar de zevende hemel. Door de golf van liefde die over je heen spoelt tijdens deze intense massage, zul je niet meer in staat zijn je gedachten te volgen. Wat overblijft is voelen....intens en zinnenprikkelend voelen. Ondergedompeld worden in een bad van Liefde.....Geef toe; dit is waar je diep van binnen naar verlangt.... Te boeken als 1 uur of 1,5 uur durende verwennerij...

Trainingsprogramma vroegtijdige zaadlozing

Traject van de "Academie voor Tantra"

(Eventueel eerst een vrijblijvende kennismaking met oriënterende aanraaksessie.)

2 (zoom)gesprekken en 2 Tantramassages met voor- en nagesprek. 

Inclusief Handboek, oefeningen en tips voor thuis.

Door David en Claire.

Lees verder...