Coaching & Massage

Veel mensen raken beschadigd in het leven, zeker ook op het gebied van intimiteit. Zo zeer dat de levensvreugde eronder gaat lijden. De gewone gezondheidszorg heeft lang niet altijd een pasklare oplossing. Je moet er maar mee leren leven, krijg je te horen. Wie dit herkent maar geen genoegen neemt met de patstelling, zou voor een tantrische benadering van zijn probleem kunnen kiezen. Tantra biedt namelijk een andere kijk die mogelijk wel helpt.

Tantra is bewust in het leven staan, bewust oorzaak en gevolg onderscheiden. Het is een liefdevolle benadering van het leven, zonder oordeel, zonder goed of slecht. Uitgangspunt is dat acceptatie de weg naar bevrijding is, het accepteren van de gebeurtenis en het vervolg. Door het te doorvoelen kan het losgelaten worden. Graag wil ik jou daarbij helpen met mijn liefde, inzichten en doorleefde ervaring.

Dit zijn de meest voorkomende blokkades waar mensen last van hebben en waar meestal veel aan te verbeteren valt met mijn liefdevolle benadering van "Coaching & Tantramassage": 

  • emotionele blokkades
  • veel in je hoofd zitten
  • vroegtijdig klaarkomen
  • erectieproblemen
  • angst voor intimiteit
  • geen zin in intimiteit of seks
  • moeite met voelen
  • schaamte of faalangst
  • innerlijk kind aspecten
  • alle overige blokkades

Ik benader deze blokkades zogezegd met een combinatie van coaching en massage, van praten en aanraken, van het delen van inzichten en het helen van oud zeer. Dankzij het nieuwe begrip en de bevrijding van oud zeer dient zich een nieuwe beleving aan van intimiteit, één vanuit het hart die voor veel levensvreugde zorgt. 

De Coaching & Massage sessies bestaan uit bijeenkomsten van 2 uur. Eerst 1 uur praten en daarna 1 uur masseren. Dat wat tijdens het gesprek wordt aangeraakt en naar bovenkomt wordt door de liefdevolle aanraking weggenomen. Praten en masseren kan met Claire, of met ons, David en Claire samen. Jij mag aangeven waar je voorkeur naar uitgaat.

Deze Coaching & Massage sessie duurt ongeveer 2 uur en kost €230,- (Claire en David samen €250,-)


Tantra (Life) Coaching

Uiteraard kun je ook bij mij terecht voor alleen coaching. Deze coaching kan gaan over alle aspecten van het leven. Het vraagt van jou echter dat je de behoefte hebt om dieper te gaan. 

Je voelt dat je meer wil dan een quickfix. Je wil tot de kern van de blokkade doordringen. Het zien voor wat het is, doorvoelen, accepteren en loslaten. Neem contact op om te vragen naar de mogelijkheden, we vinden altijd wel een insteek die past bij jou.