Vierhanden Massage


Als je op zoek bent naar een nòg intensere onderdompeling in een bad van liefde, dan zal je erg gecharmeerd zijn van onze Vierhanden Massage.

Vier handen die jou liefdevol aanraken, je strelen, je prikkelen en koesteren. Het is teveel voor je hoofd om te volgen. Je zal jezelf moeten loslaten en overgeven aan de liefde die wij je laten voelen. Durf jij de uitdaging aan om door ons ultiem geprikkeld en geliefd te worden? Verlang jij ernaar om dit te ervaren en alle liefde mee naar binnen te nemen? Om daar jezelf te ontmoeten en jezelf innig lief te hebben?

Gun jij het jezelf om schaamteloos te genieten van de aanraking van niet 1, maar 2 liefdevolle mensen? Dit is zeker niet teveel gevraagd. Je bent het meer dan waard! En zeg eens eerlijk.....wie wenst dit nou niet? Deze zinnenprikkelende Tantra Massage bieden wij aan mannen en vrouwen aan.

Je kunt deze heerlijke verwennerij boeken als 1 uur of 1,5 uur (de laatste is inclusief korte kennismaking) durende sessie. 


"Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it."


~ Rumi 

Tantra is een pad naar innerlijke groei. In tegenstelling tot de meeste spirituele stromingen, ziet Tantra seksualiteit echter als de sleutel tot zelfkennis. Het lichaam wordt niet als zondig beschouwd, maar juist als een snelweg om een ​​verbinding tot stand te brengen tussen het zelf en het goddelijke. De Tantramassages gaan over de transformatie van lust naar werkelijke (zelf)liefde, intimiteit met jezelf en de ander, veiligheid, kwetsbaarheid, heling en het onderzoeken en verleggen van je beperkende grenzen. Maar ook gewoon van je mogen overgeven aan de aanraking van je lichaam en het tot leven wekken van je seksuele energie.