Tantra Massage 

"Tantra is primarily about uniting love, spirituality and sexuality with awareness."

~ Osho 

Voor Wie?

Ben je een man met (Tantra) ervaring en ben je in staat om werkelijk te ontvangen en een verbinding aan te gaan vanuit het hart? Mijn intentie is altijd het (verder) openen van het hart en het helen van blokkades die je in de weg staan om je met jezelf en anderen te verbinden.

Dan ben je bij mij meer dan welkom. Vrouwen zijn uiteraard ook welkom, daarover later meer. 

Ben je een man die wenst in overgave te ontvangen? Durf jij je hart te openen en open en eerlijk op zoek te gaan naar wat er in jou leeft? Heb je de moed en de wens om jouw blokkades op te sporen en deze met liefde te omhullen? We doen dit door middel van een Tantra Massage, inclusief een inzichtgevend voor- en nagesprek, waar we datgene wat jij wil ontdekken of wat jou tegenhoudt in kaart brengen. Dit kan dan vervolgens tijdens de massage gevoeld en doorleefd worden. Na de massage nemen we nog een klein momentje om dat wat gevoeld of aangeraakt is in het grotere plaatje te plaatsen voor meer inzicht en begrip.

Met mijn zachte energie en jouw heldere intentie zal er een heel nieuwe wereld voor je opengaan. Jouw innerlijke wereld. Compleet stil worden in je hoofd en afdalen naar je hart, waar de onstuimige energie uit je buik getransformeerd kan worden tot liefde die je een gevoel van extase geeft.

Beroering

Wil je meer uit het leven halen? En wil je naast genieten van een massage ook eens diepere wateren betreden? Een Tantra Massage maakt veel los, omdat ik niet alleen je lichaam beroer, maar ook je hart en ziel.

Terwijl jouw hart en jouw zintuigen vol open staan en je mag genieten van alle sensaties, zul je jezelf beter en dieper leren kennen en jezelf bevrijden van alles wat niet werkelijk bij je hoort. Je keert terug naar je kern, je bron, je essentie. Tijdens deze liefdevolle massage hoef jij even helemaal niets. Je mag ontvangen in overgave. Jouw beleving heeft uiteindelijk niets met mij persoonlijk te maken. Vergeet mij, ik ben slechts een doorgeefluik om je in contact te brengen met deze diepe helende gevoelens in jezelf. Het is jouw ervaring, jouw diepte, jouw leven. 

Borrelt er verlangen in je op, dan is dat jouw verlangen en mag je het volledig voelen zonder er iets mee te doen. Vind je het moeilijk of schaamtevol om te genieten van een streling? Die afwijzing van jezelf is wat je tegenhoudt om voluit te leven en gelukkig te zijn. Je mag erdoorheen en het genieten volledig toelaten, wetende dat het jouw gevoelens zijn. Je hebt aan niemand verantwoording af te leggen.

"Tantra relaxes the body, opens the heart and brings the mind into clear focus."

~ Margot Arnand

Wat kun je verwachten van de massage?

Nadat we onder het genot van een kopje thee, eerst kort hebben kennisgemaakt, zullen we dieper duiken in datgene waar je naar verlangt of wat het is dat jou tegenhoudt.  Ik zal je ook nog eens vragen wat je tijdens de massage zou willen ervaren. Ook hoor ik graag van je wat je graag wil dat ik wel doe of juist niet. Niets is gek, zolang het uit het hart komt. Ik zal me, met inachtneming van mijn eigen grenzen en heldere intentie, volledig afstemmen op de ervaring die jij wenst. De intentie is altijd om je hart verder te openen en je dichter bij jezelf te brengen. De weg daar naar toe kan bij iedereen anders zijn. 

Na het gesprek verplaatsen we ons naar de massagemat waar het warm is, waar kaarsjes branden en prachtige muziek speelt die je meeneemt in een diepere laag van ontspanning en overgave. Ik zal daarna mijn hart met het jouwe verbinden, maar ook jouw hart met je buik. Dit om de kanalen te openen waardoor de helende energie vrij stromen kan. Ik stem me volledig af op de liefde en op jou. Hierna kan de massage echt beginnen.

Massage van het gehele lichaam

Met mijn hart in mijn handen liefkoos ik elke millimeter van jouw lichaam met verwarmde olie. Geen plekje wordt overgeslagen. Maar de liefde die ik je daarmee geef, raakt niet alleen je huid.....het raakt je dieper.

Gevoelens van plezier, genot, verwondering, schaamte, verdriet of pijn worden langzaam wakker en willen gevoeld worden. Voel het maar; alles mag er zijn tijdens deze koesterende, uitdagende en helende reis naar jezelf.

Alleen als jij in volledige ontspanning en overgave bent gezakt, zal ik ook je erogene zones masseren om seksuele energie (levensenergie) vrij te maken. Deze laten we niet tot een piek (ontlading) komen, maar mag heel open en vrij door heel je lichaam gaan stromen. Met deze krachtige energie, samen met de hartsenergie help ik je om lust te transformeren en deze energie naar je hart te brengen waar je een een ervaring van onvoorwaardelijke liefde kunt ervaren. Ik doe dit door de energie, het vuur, uit te masseren over je gehele lichaam. Deze energie is heerlijk, vitaliserend, zeer helend en transformerend!

Ik geef deze massage echter alleen als je de wens hebt èn bereid bent om te ontvangen en in overgave te gaan. Jouw aandacht blijft de gehele tijd volledig naar binnen gericht. Probeer niet te praten, niet te kijken, niet in fantasie te schieten, niet aan te raken...... Ontvangen en overgave aan wat zich wil ontvouwen, is èn blijft hier de sleutel naar het Paradijs.

Uiteraard mag je altijd aangeven als je wil dat ik stop of pauzeer. Dit kan op elk moment van de sessie. Alleen als dit volledig duidelijk voor je is, kan je je overgeven aan de heling.

Wist je dat de Lingam en de Yoni oeroude poorten zijn naar je hogere zelf en een hoger bewustzijn?

Grenzen en wensen

Jij mag vooraf en tijdens de massage aangeven waar je wel en niet wil worden aangeraakt. Het aangeven en respecteren van grenzen is een belangrijk onderdeel van in vrijheid kunnen leven en genieten. Je hoeft je nergens voor te schamen of bang te zijn dat ik je afkeur of afwijs. Met een open hart is er geen oordeel in mij. Ook je eventuele schaamte over je lichaam mag er altijd helemaal zijn. 

Deze massage is ook zeer helend als je problemen ervaart op het gebied van vroegtijdige ejaculatie, verminderd libido of erectieproblemen. 

Hoe meer je dit alles durft bloot te geven, des te meer heling kan er plaatsvinden.

De verdiepende Tantra Massage duurt in totaal ongeveer 2 uur. Een deel van die tijd gebruiken we om even kennis te maken en zowel vooraf als nadien helder te krijgen hoe het met je gaat en wat je op dat moment nodig hebt om verder te kunnen.

Deze massage duurt ongeveer 2 uur en kost €250. 

Wil je liever eerst kennismaken met Tantra?

  • Voel je vrij eerst eens kennis te maken met de Tantra Kennismakingsmassage .
    Dit is een sessie van 1 uur en kost €150.
  • Voelt de stap naar een Tantramassage voor jou nog iets te groot en wens je liever eerst een liefdevolle Ontspanningsmassage/Koestersessie te ervaren? Dit is een full body massage die je hart zal openen en de liefde laat stromen. Compleet op maat gemaakt voor jouw wensen en grenzen.
    Dit is een sessie van 1 uur en is zeer geschikt voor koestering, healing, huidhonger, etc. (geen/weinig massage van de erogene zones, geen/weinig seksuele energie). Deze massage kost €100.

Meest gestelde vragen over de Tantramassage:

  • Zijn wij beiden ontkleed, of heb jij nog kleding aan? Ik draag tijdens de massage een hemdje en een broekje. Dit is omdat de massage niet draait om mij, de masseuse, maar om jou en jouw beleving. Je gaat een innerlijke reis aan en daarbij is het feit of ik naakt ben niet alleen onbelangrijk, maar ook een afleiding van jouw innerlijke beleving. Daarbij bied ik geen erotische massages, maar verruimende, hartopenende massages die je weer in contact brengen met je gevoel en je seksuele (levens-) energie.
  • Is er bij deze massage sprake van een hoogtepunt? Nee, dat is niet het doel van de massage. Het doel is om je hart te openen en je (weer) in contact te brengen met je gevoel. Ik maak een liefdevolle verbinding tussen je hart en je buik en breng de stroom van seksuele (levens-) energie op gang, die ik met lange strelingen verspreid over je gehele lichaam. Een orgasme zou die energie in één keer ontladen en dat is nu juist niet de bedoeling. Je mag ervaren hoe het is om de opgewekte energie in je hart en zelfs in je mind te laten doorwerken, in plaats van deze slechts te gebruiken voor vluchtig genot.