Tantra (Life) Coaching

Tantra is bewust in het leven staan, bewust oorzaak en gevolg onderscheiden. Het is een liefdevolle benadering van het leven, zonder oordeel, zonder goed of slecht. Uitgangspunt is dat acceptatie de weg naar bevrijding is, het accepteren van de gebeurtenis en het vervolg. Door het te doorvoelen kan het losgelaten worden. Graag willen wij jou daarbij helpen met onze liefde en inzichten. 

Veel mensen raken beschadigd in het leven, zeker ook op het gebied van intimiteit. Zo zeer dat de levensvreugde eronder gaat lijden. De gewone gezondheidszorg heeft lang niet altijd een pasklare oplossing. Je moet er maar mee leren leven, krijg je te horen. Wie dit herkent maar geen genoegen neemt met de patstelling, zou voor een tantrische benadering van zijn probleem kunnen kiezen. Tantra biedt namelijk een andere kijk die mogelijk wel helpt.


In onze praktijk kunnen we goed merken dat veel mensen in de knel komen in het leven door de uitdagende tijd waarin we leven. Alles beweegt om ons heen en we kunnen niet anders dan zelf van binnen ook in beweging komen en uiteindelijk de rust in onszelf terugvinden in plaats van in de buitenwereld. We krijgen steeds meer aanvragen voor Tantra (Life) Coaching.

Wij (David en Claire) kunnen je hierbij begeleiden met heldere inzichten, zingeving en begrip vanuit zelf doorleefde wijsheid. Wij doen dit graag samen, aangezien wij elkaar heel goed aanvoelen en aanvullen. Je kan met ons spreken over alle uiteenlopende vraagstukken in je leven; over jezelf en je innerlijke zoektocht, je relatie(s), je seksualiteit, je werk, je plek in de maatschappij...

Zoals duidelijk moge zijn beleven wij het leven vanuit de ziel. Dat betekent dus dat alles een doel dient en zinvol is en dus nooit voor niets gebeurt. Om deze diepere kijk op het leven te krijgen, zijn we zelf ook door allerlei processen heengegaan. Daarin hebben we steeds meer losgelaten, wat aangeleerd is en ons niet meer dient, waardoor we die diepere betekenis zo helder voor ogen hebben gekregen. 

Ons is gebleken dat achter alle vragen, lastige situaties en zelfs crisis een enorme ruimte zit. Als je maar bereid bent erdoor heen te gaan, het te doorvoelen en het vervolgens los te laten. De ontstane ruimte wordt daarna 'ingenomen' door de ziel. Dit is pure bezieling.

Wij bieden geen quick fix of technieken om geen last meer te hebben van het vervelende gevoel, maar wij bieden een mogelijkheid om er doorheen te gaan en het dan definitief los te laten: de bevrijding!


Kijk voor meer informatie over wat Tantracoaching, Lifecoaching, Soulcoaching voor jou kan betekenen in jouw eigen leven, je relaties, je werk, op onze website:

Kijk voor meer informatie over hoe jij een bijdrage kunt leveren aan een nieuwe samenleving, vanuit respect, liefde, harmonie en samenwerken op onze website: